Τα επώδυνα σύνδρομα της σπονδυλικής στήλης αποτελούν το κύριο πεδίο του ενδιαφέροντός μας. Ασχολούμαστε κυρίως με τις δισκοκήλες, τα προβλήματα της οσφυϊκής και της αυχενικής μοίρας, την οσφυαλγία των αθλητών και την αποκατάσταση μετά από χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη. Λόγω της συστηματικής ενασχόλησής μας με δυσεπίλυτα και σύνθετα προβλήματα σπονδυλικού πόνου, προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση, που στοχεύει στην ανακούφιση του πόνου και τη γρήγορη επανένταξη στις καθημερινές σας συνήθειες.

Αν ο θεράπων ιατρός σας κρίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τη φυσικοθεραπεία, τότε μπορείτε να μας επισκεφτείτε. Αφού αξιολογήσουμε τη φύση του προβλήματος σας, θα σας προτείνουμε το πλάνο θεραπείας, που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, θα σας επισκεφτούμε εμείς στο σπίτι σας. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση, θα ξεκινήσει η θεραπεία, ώστε αμέσως να αρχίσει να ισορροπεί η κατάστασή σας και να βελτιώνονται τα συμπτώματα και η κινητικότητά σας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

  • Δισκοκήλες

    Οι δισκοκήλες αποτελούν ακτινολογικά ευρήματα, που παραδόξως εμφανίζονται και σε αρκετά υγιή άτομα. Η ύπαρξή τους συνήθως δεν πρέπει [...]

    Διαβάστε Περισσότερα